Politikát röviden.

Nagyotmondás az aktuális eseményekről. Úgy teszünk, mintha okosabbak lennénk mindenkinél. Nem vagyunk, de legalább hiszünk benne.

Facebook

Címkék

2011.11.15. 21:08 JokerZ

II. kerületi agyrém

Címkék: választás fidesz idióta ellenzék hont andrás lmp

Hont kollega (azért még bátorság magunkat így hívni...) indulatosan megy neki a II. kerületi választópolgároknak (az ország krémje), mondván, ezek hülyék, hogy az éppen szétesőben levő Orbán-kormány kétségkívül tragikus másfél éve után is képesek voltak nagy számban arra a Láng Zsoltra szavazni, aki már amúgy is bent ül a Parlamentben, viszont volt pofája elhallgatni, hogy kit is küldene maga helyett Balsai alkotmánybíró megüresedett helyére.

(Már a blog első mondata is vicces, szerepel benne rögtön egy kis orbánozás és nem mellesleg az a szóösszetétel is, hogy "Balsai alkotmánybíró" - szép új világ, nemde.)

De kérdezem én, nem azok az igazán hülyék KariGerivel az élen, akik az egykulcsos adó és minden más rémséges intézkedés legfőbb nyerteseit esszenciaként sűrítő, a Lexusból kihajolva egy kis cigányozásra mindig kapható honpolgárokat felülreprezentáló, emellett 20 éve tűzön-vízen át jobbra (nemzeti-konzervatív irányba) húzó II. kerülettől várták a kétharmad lebontásának megkezdését?

Szerintem itt a pont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakroviden.blog.hu/api/trackback/id/tr423385857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása